Vad vi gör

Våra
Tjänster

Hyr hem en mästerkock

Ta hem restaurangen till dig och hyr hem en mästerkock hem till ditt kök. Välj meny bland våra färdiga Moods eller hör av dig till oss om du vill att vi skapar en unik meny, bara för dig. Vill ni att vi förbereder maten och levererar hem till er och ni själva lägger sista ”touchen” så kan vi ordna det och göra det enkelt för dig att själv bli stjärnan i köket!

Måltidsdesign

Vi vill erbjuda helheten. Vi dukar ert bord och stylar med glas, porslin och blommor. Vi är kreativa i att duka på ett sätt som sätter prägel på hela middagen. Hör av er till oss för att få en offert. (Max 10 personer)

Kurser & Cook-along

Företag, svensexa eller möhippa. Jaktlag som vill lära sig mer om styckning eller lära sig mer om att laga vilt. Matlagningstävling eller en såsduell. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er i form av kurser och Cook-alongs.

Catering

Vi erbjuder även catering vid förfrågan, kontakta oss för att få menyförslag, vi jobbar såklart med våra Moods här med, så tillsammans ska vi nog kunna hitta ett Mood som passar er och er tillställning.

Dryckesförslag & drinkar

Vi erbjuder mot en extra kostnad att ge er dryckesförslag till er meny. Vi sätter gärna ihop ett vinpaket. Varorna beställer ni sen själva. Vi kan även erbjuda professionella drinkar i samarbete med vår partner, Liquid Management.

KÖP VÅR MOODIEBAG

Beställ vår Moodie Bag – Caesarkit

Köp vår Moodie bag som innehåller ett färdigt Caesar-kit. Den innehåller vår Caesardressing, vår BBQ-glaze och våra krutonger. Ni lägger bara till kycklingbröst som ni penslar med vår BBQ glaze och har ni en fantastisk caesarsallad som kommer skapa cravings!

Beställ

Omdömen

Otroligt smaksäkra både vad gäller stil och smak. Har köpt Mood for Foods produkter och även anlitat dem för catering. Helt outstanding! Rekommenderas varmt på alla sätt och vis!

Ronnie Pettersson
VD och grundare av Art Clinic

En smakupplevelse utöver det vanliga 👌Vi kommer aldrig kunna äta caesarsallad igen utan dessa produkter.

Ulrika och Markus, Värmdö

Hör av dig till oss om du vill att restaurangen kommer hem till dig, vill ha en catering eller en AW- aperitivo till företaget.

%d bloggare gillar detta: